Kubra Isguzar

Interculturele Ambulante begeleider, gezinsbegeleider, jeugdhulpverlener, Trainer Oss en Amsterdam

Achtergrond  

Al meer dan 6 jaar werk ik met veel plezier met kinderen, ouders en professionals. Ik ben Gespecialiseerd pedagogisch medewerker afgestudeerd. Daarnaast heb ik vervolg opleiding Positieve Psychologie en Ervaringsgerichte Psychosociale Hulpverlening afgerond. Momenteel ben ik bezig met de opleiding Klinisch psychologie. 
 

Voorheen heb ik gewerkt als pedagogisch medewerker en onderwijsassistent binnen kinderdagverblijf en basisscholen. Daarnaast heb ik ook 3 jaar werkervaring binnen de thuiszorginstelling als ambulante en activiteiten begeleider. 

Binnen de praktijk Eigenkracht werk ik als gezinsondersteuner, jeugdhulp, ambulante begeleider en groepstrainer. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de aanmeldingen en het afnemen van intakes. 

Mijn  motto is motiveren en positief zijn. Vanuit mijn hart probeer ik mensen te begeleiden in hun levensproces. Naast het bespreken van emoties en zaken waar je tegenaan loopt, vind ik belangrijk om op zoek te gaan naar de krachten en mogelijkheden binnen de situatie waarin jij je bevindt. Het leren kennen van je eigen krachten, vergroten van je autonomie en de regie nemen, staat voor mij centraal. 

E-mail:  kubra@therapie-eigenkracht.nl 
Tel: 06 18544528 
Locatie: Oss (Noord-Brabant) en Amsterdam 

Diploma’s: Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker, Positieve Psychologie en Ervaringsgerichte Psychosociale Hulpverlening. 
Functie: Gezinsondersteuner, Jeugdhulp, Ambulante Begeleider, Groepstrainer en Aanmelddienst