Gulsun Yazilitas

Interculturele Relatietherapeut / Gezinstherapeut en trainer Oss en Amsterdam

Ik ben Gulsun Yazilitas, een afgestudeerde van het Kempler Instituut voor Gestalt- en Relatietherapie in juni 2023. Daarnaast ben ik ook een gecertificeerde Rots & Water trainer en geef ik weerbaarheidstraining aan jonge kinderen. Binnen mijn praktijk in Oss begeleid ik gezinnen, echtparen en individuen in één-op-één gesprekken. Ik bied ook verschillende trainingen aan, gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling.

Mijn benadering is gebaseerd op Gestalttherapie, waarbij ik geloof in het belang van bewustwording van gedachten, gevoelens en gedrag in het hier en nu. Ik help mijn cliënten om zich bewust te worden van hun patronen en blokkades, zodat ze deze kunnen doorbreken en nieuwe mogelijkheden kunnen ontdekken. Ik ga graag deze experiment aan met mijn cliënten. Ik geef mijn cliënten meer mogelijkheden om hun eigen levensvragen en problemen op een creatieve wijze te hanteren. Hierdoor is de manier van mijn werken geschikt om psychische stoornissen zoals neuroses, depressies, angsten, psychosomatische klachten, stress, burn-out te behandelen. Ik wil mijn cliënten de kans geven om gevoelens, verlangens, ideeën, gedachten en handelingen beter op elkaar af te stemmen. Het contact maken met de mensen en de verbondenheid voelen is waar ik graag aan wil werken.

Elke wisselwerking doet iets met mij maar ook met de ander. Door de wisselwerking tussen individu en omgeving wil ik op de plaats, elkaar laten ontmoeten: de contactgrens.

Mensen mogen dit ervaren, om verstoorde evenwicht te herstellen.

De kracht uithalen uit de ander is mijn passie!

Achtergrond  

 Opleidingen: 

  • Kempler Instituut, Gestalt-Relatie-Gezintherapeut
  • Avans Hogeschool, HBO Maatschappelijk Werker
  • Rots en Water Trainer (sociale vaardigheidstraining/Weerbaarheidstraining)

Registraties: 

  •  NVGAT (Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie)
  • SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd)

Contactgegevens  

Locatie Oss  

Kantoor 19 
Grevelingenmeer 19 
5347 JP  OSS 

Mobiel: 06 40 59 09 07 
www.therapie-eigenkracht.nl 
gulsun@therapie-eigenkracht.nl