Ayse Yazilitas

Holistic & Systemic business coach / Trauma healing / 1-1 traject (6-month Body-Mind-Soul connections)
Ik ben Ayşe Yazılıtaş. In 2013 opende ik mijn eerste praktijk in Oss, gevolgd door een tweede locatie in Amsterdam in 2019. Mijn praktijk in Oss wordt nu geleid door Gulsun Yazılıtaş.
 
Ik woon in Amsterdam met mijn drie kinderen.
 
Sinds 2019 werk ik nauw samen met ondernemers en leidinggevenden. Vanaf januari 2024 richt ik me volledig op het aanbieden van coachingstrajecten op maat, met een minimale duur van 6 maanden, specifiek gericht op ondernemers en leidinggevenden. Daarnaast heb ik, vanuit mijn persoonlijke ervaringen, een uniek coachingstraject van 6 maanden ontwikkeld voor cliënten met kanker.
 
In mijn vrije tijd geniet ik van sporten, zwemmen, wandelingen maken, schrijven, content creëren voor social media, veel lezen, blijven leren, reizen, mediteren, bewust sociaal contact hebben en daten met interessante mensen. Ik beleef vreugde aan investeren, het ontwikkelen van cursussen en het creëren van online programma’s.
 
Als je meer wilt weten over mijn coachingstrajecten en online programma’s voor persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap of teambuilding, bezoek dan mijn website www.ayseyazilitas.nl.