Ayse Yazilitas

Praktijkhouder
Systeemtherapeut – Gestalttherapeut

Grevelingenmeer 19, 5347 JP Oss

 Domela Nieuwenhuisstraat 64, 1069 SR Amsterdam

De interactie tussen personen, het gedrag van en het verhaal achter de mens heeft mij altijd bijzonder geïnteresseerd. Vanuit oprechte nieuwsgierigheid kijk ik tijdens de therapie en/begeleiding goed naar wie jullie zijn, hoe je de Liefde hebt geleerd van huis uit en wat er nodig is om in Liefde verbonden te blijven. Samen doorgronden we de relatie om de hulpvraag en patronen helder te maken, en de kwetsbaarheden die geraakt worden. Het doorzien van deze patronen maakt dat er meer ruimte ontstaat voor empathie, liefde en begrip. Deze verbinding prikkelt de intimiteit en laat die in beweging komen. Vanuit mijn specialisatie als systeemtherapeut gebruik ik verschillende technieken vanuit de systeemtherapie. Ook ben ik gespecialiseerd in cultuursensitieve benadering.

Kubra Isguzar

Gespecialiseerde Pedagogische medewerker, Groepstrainer, coördinator van de aanmelddienst, Positieve psychologie i.o.

Grevelingenmeer 19, 5347 JP Oss

 Domela Nieuwenhuisstraat 64, 1069 SR Amsterdam

Ik ben 26 jaar oud en heb Gespecialiseerd pedagogisch medewerker afgestudeert. Momenteel ben ik bezig met de opleiding Positieve psychologie op de HBO. Voorheen heb ik gewerkt als pedagogisch medewerker en onderwijsasistent binnen kinderdagverblijf en basisscholen. Daarnaast heb ik ook 3 jaar werkervaring binnen de thuiszorginstelling als ambulante en activiteiten begeleider.
Binnen de praktijk Eigenkracht werk ik als ambulante begeleider en groepstrainer. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de aanmeldingen en het afnemen van intake’s. Mijn motto is motiveren en positief zijn. Vanuit mijn hart probeer ik mensen te begeleiden in hun levensproces. Naast het bespreken van emoties en zaken waar je tegenaan loopt, vind ik belangrijk om op zoek te gaan naar de krachten en mogelijkheden binnen de situatie waarin jij je bevindt. Het leren kennen van je eigen krachten, vergroten van je autonomie en de regie nemen, staat voor mij centraal.

Gulsun Yazilitas

Systeemtherapeut - gestalttherapeut

Grevelingenmeer 19, 5347 JP Oss

 Domela Nieuwenhuisstraat 64, 1069 SR Amsterdam

Gulsun Yazilitas heeft na het behalen van haar diploma als Maatschappelijk Werker aan de Avans Hogeschool in Den Bosch gewerkt als jeugdbeschermer. Na 3 jaar gewerkt te hebben was ze toe aan een nieuwe uitdaging. Momenteel studeert zij Gestalt-relatietherapie aan de Kempler Instituut. Daarnaast is zij ook Rots & Water trainer en geeft zij weerbaarheidstraining aan jonge kinderen. Binnen de praktijk begeleidt zij gezinnen, echtparen en doet een op een gesprekken. Ze verzorgt ook diverse trainingen binnen de praktijk. Het contact maken met de mensen en de verbondenheid voelen is waar Gulsun graag aan wil werken. Elke wisselwerking doet iets met mij maar ook met de ander. De kracht uithalen uit de ander is mijn passie! 

"Eigen kracht is niet het ontbreken van uitdagingen, maar het vermogen om ermee om te gaan."