"The beauty you see in me is a reflecion of you" (Rumi)
"The beauty you see in me is a reflecion of you" (Rumi)

Kies het beste voor uw eigen gezondheid! gezin! als persoon!

EigenKracht is een eerstelijns organisatie die beschikt over intercultureel vakmanschap. Eigenkracht is gespecialiseerd in systeemgerichte en interculturele hulpverlening. Wij richten ons op alle mensen in onze samenleving en zijn gespecialiseerd in hulpverlening aan mensen met een niet westerse afkomst die last ervaren van psychische en sociale problemen.

AYSE YAZILITAS

Praktijkhouder
Systeemtherapeut – Gestalttherapeut

gulsun yazilitas

Gulsun Yazilitas heeft na het behalen van haar diploma als Maatschappelijk Werker aan de Avans Hogeschool in Den Bosch gewerkt als jeugdbeschermer. Na 3 jaar gewerkt te hebben was ze toe aan een nieuwe uitdaging.

Momenteel studeert zij Gestalt-relatietherapie aan de Kempler Instituut. Daarnaast is zij ook Rots & Water trainer en geeft zij weerbaarheidstraining aan jonge kinderen. Binnen de praktijk  begeleidt zij gezinnen, echtparen en doet een op een gesprekken. Ze verzorgt ook diverse trainingen binnen de praktijk. Het contact maken met de mensen en de verbondenheid voelen is waar Gulsun graag aan wil werken. Elke wisselwerking doet iets met mij maar ook met de ander. De kracht uithalen uit de ander is mijn passie!

“Ware rijkdom zit niet in geld, maar in blij met jezelf kunnen zijn”!

NESLIHAN BEDIRHANOGLU

Neslihan Bedirhanoglu is een psychosociaal hulpverlener en studeert hiernaast gestaltsysteemtherapie aan de Kempler Instituut Nederland.

Ze werkt met gezinnen en heeft oog voor het kind, de man en vrouw en de puber. Ze geeft daarnaast groepstrainingen zodat de vrouwen zichzelf herontdekken, zich voldaan voelen en vaardig in het leven staan. Neslihan heeft een NLP achtergrond(business practitioner en Master) en geeft ook relatietrainingen EFT en sessies aan koppels om de emotionele verbondenheid en de aantrekkingskracht tussen hen te vergroten.

”Ik wil dat de mensen die bij Therapie Eigenkracht aankloppen niet aan zichzelf voorbij gaan, dat ze van ‘niemand’ tot ‘iemand’ worden, zich kenbaar maken en hun wensen en behoeften realiseren. En daarbij heb je de hulp van je belangrijke ander(en) nodig. In dit proces help ik ze verder, want we hebben elkaar nodig.”

KUBRA ISGUZAR

Gespecialiseerde Pedagogische medewerker, Groepstrainer, coördinator van de aanmelddienst, Positieve psychologie i.o.

Ik ben 26 jaar oud en heb Gespecialiseerd pedagogisch medewerker afgestudeert. Momenteel ben ik bezig met de opleiding Positieve psychologie op de HBO. Voorheen heb ik gewerkt als pedagogisch medewerker en onderwijsasistent binnen kinderdagverblijf en basisscholen. Daarnaast heb ik ook 3 jaar werkervaring binnen de thuiszorginstelling als ambulante en activiteiten begeleider.

Binnen de praktijk Eigenkracht werk ik als ambulante begeleider en groepstrainer. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de aanmeldingen en het afnemen van intake’s.

Mijn  motto is motiveren en positief zijn. Vanuit mijn hart probeer ik mensen te begeleiden in hun levensproces. Naast het bespreken van emoties en zaken waar je tegenaan loopt, vind ik belangrijk om op zoek te gaan naar de krachten en mogelijkheden binnen de situatie waarin jij je bevindt. Het leren kennen van je eigen krachten, vergroten van je autonomie en de regie nemen, staat voor mij centraal.

MUKADDES DILEK

Managementassistent,  Groepstrainer, Coördinator van de groepstrainingen, toegepaste psychologie io.

Mukaddes werkt sinds 2018 bij Eigenkracht. Nadat ze Train de Trainers heeft gevolgd bij Ayse Yazilitas, is ze de praktijk komen ondersteunen bij management taken en de coördinatie van de groepen. Momenteel is ze actief als groepstrainer en volgt zij de opleiding Toegepaste psychologie.

ela demir

Hallo allemaal ik ben Ela Demir. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van mijn studie Toegepaste Psychologie.

Ik heb binnen mijn studie geleerd om zo veel mogelijk mensen te helpen met hun eigen ontwikkeling. Tot me verbazing merk ik ook dat ik mee ontwikkel met hun. Het mooiste van dit werkveld en studie is om de groei van cliënten terug te zien, daar haal ik mijn energie uit. 

Daarnaast heb ik kennis op het gebied van coaching, counseling en training. Binnen mijn gesprekken vind ik het belangrijk om stil te staan bij gevoelens en emoties, omdat die de weg wijzen voor ons. Ook heb ik enkel ervaring met ethiek en filosofie vanwege mijn minor.  

Ik wil graag binnen deze organisatie ervaring opdoen. Ik kan niet wachten om kennis te maken met jullie!

Trakteer uzelf

Laat ons voor u zorgen

© All Rights Reserved 2021